Blog

Prospect Xanax

Prospect Xanax, 63 de comprimate scrise

Citiți cu atenție și în întregime acest prospect înainte de a începe să luați Xanax.

Dacă aveți orice înterbări suplimentare adresați-vă librarului sau bibliotecarului dumneavoastră.

Chiar dacă acest “medicament” a fost prescris pentru dumneavoastră, îl puteți da cu încredere și altor personae, indiferent dacă prezintă sau nu aceleași simptome.

  • Ce este Xanax și pentru ce se utilizează

Xanax este un roman ce conține sute de întâmplări amuzante, folosit pentru ridicarea nivelului de bună dispoziție.

O radiografie sublimă a societății românești de după 1990, scrisă într-un mod original sub forma unui șir de istorisiri cu personaje diverse, limbaj condimentat, întâmplări comice,  avându-l ca protagonist-spectator-povestitor pe Liviu Iancu, jurnalist la profit.ro.

  • Înainte să luați Xanax

Nu luați Xanax dacă sunteți alergic la vocabularul extins al limbii române sau dacă suferiți de pudinbonderie.

Folosirea Xanax împreună cu băuturile alcoolice poate duce la excese de entuziasm.

Dacă rămâneți gravidă în timpul tratamentului cu „Xanax”, autorul nu își asumă acest lucru.

Nu utilizați niciodată Xanax în timpul alăptării. Din cauza mișcărilor provocate de râs, există riscul deconectării bebelușului de la sursa de hrană.

  • Cum să luați Xanax

„Medicamentul” poate fi comandat aici http://www.edituratrei.ro/carte/liviu-iancu-xanax/3316/

Doza zilnică recomandată este de minim o poveste pe zi, administrată la orice oră, cu sau fără lichide.

Dacă luați mai mult Xanax decât trebuie, pot apărea efecte specifice supradozajului, cum ar fi apariția unui  rictus permanent.

Xanax poate provoca dependență, fiind posibil să terminați tratamentul mai repede decât vă așteptați și să vă doriți repetarea lui în cel mai scurt timp.

  • Reacții „adverse” posibile

Reacții care pot apărea:

  • Creșterea poftei de lectură
  • Folosirea curentă a limbajului explicit
  • Creșterea apetitului sexual
  • Creșterea nivelului de conștientizare a societății în care trăim și a durerii în cot de care suntem capabili uneori
  • Cum se păstrează Xanax

A se păstra pe noptieră, dar a nu se lăsa la îndemâna copiilor.

  • Informații suplimentare

Xanax

Autor: Liviu Iancu

Nr. de pagini: 504

Anul apariţiei: 2019 Format: 130 x 200 mm.

„Tocmai când terminasem de scris Xanax am avut un accident de mașină. În timp ce completam constatarea amiabilă, cel cu care mă ciocnisem – un bătrânel ponosit – a izbucnit în plâns. Dar nu de mașina avariată îi părea rău, așa cum credeam eu, ci de viaţa lui care trecuse.
Mi-a mărturisit că a fost un om foarte fericit. Nu arăta ca unul căruia viaţa îi făcuse toate poftele, așa că l-am întrebat:
— Şi când aţi fost cel mai fericit?
— Demult, în ‘73, când am jucat în „Ultimul cartuş”…
— Aţi fost actor?
— Nu, domnule… Am fost şofer la Buftea, la cinematografie. Şi m-au pus şi pe mine figurant într-un film. Eram băiatul lui Jean Constantin, că eram negru ca el. Am jucat doar câteva secunde. M-a întrebat Ilarion Ciobanu unde e tata şi mi-a dat un şut în găoază şi două palme după ceafă.
Până am terminat amiabila, omul și-a povestit viaţa. Cumva, m-am bucurat că am făcut accidentul, pentru că, datorită lui, am mai găsit o ultimă poveste care se potrivea perfect în Xanax. Banii pe care i-am plătit ca să-mi repar mașina mi s-au părut un preţ mic pentru cât am câștigat în schimb.
În esenţă, asta este Xanax – un roman construit din sute de întâmplări adevărate, amuzante și triste în același timp, pentru care eu și personajele mele am plătit, cu toţii, de fiecare dată un preţ, mai mic sau mai mare. ” – Liviu Iancu

„Sub conducerea lui Nae, discoteca era tot timpul plină. El se îngrăşase, iar faţa îi lucea fericită. Într-o noapte târziu, când la mese mai rămăseseră doar profesioniştii, Nae mi-a făcut cu ochiul şi mi-a zis:
— Directore, am auzit că-ţi place să citeşti. Îmi lămureşti şi mie ce scrie aici? şi a scos din porfofel un teanc cu zeci de bancnote verzi.
— «The United States of America», i-am spus, citind rar.
— Nu acolo. Jos, ce scrie?
— Păi, zice aşa: «One hundred dollars».
Şi Nae a zâmbit, s-a lăsat pe spate şi a comandat whisky pentru toată lumea. Un an mai târziu, a invitat nişte stripteuze din Republica Moldova să danseze în «Mol» şi în săptămâna următoare a lăsat totul baltă, și-a părăsit nevasta și copiii, a vândut afacerea şi a plecat cu una dintre ele în Italia. S-a întors după şase luni singur, fără bani, slab şi cu barbă. Nu şi-a mai revenit niciodată financiar. Când m-am întâlnit cu el, peste mulţi ani, vindea peşti prin sat, direct din portbagajul unei Dacii rablagite.
— Am găsit un bănuţ pe jos şi nu înţeleg ce dracu scrie pe el. Ia uită-te tu, că ai ochii mai buni, m-a rugat.
Era un medalion ruginit pe care scria doar atât: «Nihil sine Deo». I-am spus:
— Uite ce zice: «Până la urmă va fi bine». E în latină.
Faţa i s-a luminat ca pe vremuri.
— O fi vreun semn, mi-a zis râzând și mi-a făcut complice cu ochiul, ca-n vremurile bune.”

Liviu Iancu, cel mai cunoscut jurnalist de turism din România, a intrat în presă din greșeală în anul 2000, crezând că Mediafax e o agenţie imobiliară, dar s-a lămurit rapid că e mai interesant să scrii știri decât să vinzi case. De acolo a plecat la tabloidul Naţional, însă găinile care nasc pui vii fuseseră descoperite deja, ceea ce l-a făcut să migreze după un an în echipa care a lansat Business Magazin, iar peste o vreme a ajuns la Capital. După câţiva ani s-a întors la Mediafax, de unde a plecat după șapte ani, temându-se că agenţia, intrată între timp în insolvenţă și relocată într-un spaţiu mult mai mic, se va transforma într-o simplă afacere imobiliară.

În prezent este jurnalist la Profit.ro, unde a publicat o serie de editorial-povești originale în peisajul presei economice românești, foarte apreciat de cititori. Câteva dintre acestea se regăsesc și în Xanax, romanul său de debut.

Like & share
fb-share-icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.